رشد چشمگیر سندرم فریب در غول های فناوری دنیا ، اپل کمترین و اکسپدیا بیشترین رکورد را ثبت نموده اند

به گزارش مجله سرگرمی، نتایج یک مطالعه جالب نشان می دهد مهندسان کامپیوتر حاضر در شرکت های بزرگ و سرشناس، آمادگی بالایی برای جعل اطلاعات شخصی در مورد خود دارند. موضوعی که پژوهشگران از آن به عنوان سندرم فریب یاد می نمایند.

رشد چشمگیر سندرم فریب در غول های فناوری دنیا ، اپل کمترین و اکسپدیا بیشترین رکورد را ثبت نموده اند

به گزارش خبرنگاران به نقل از سی نت، سندرم فریب به شدت بین مهندسان کامپیوتر و تکنسین های حوزه فناوری رایج است.

نتایج یک پژوهش جدید نشان می دهد؛ 58 درصد از کارکنان حوزه فناوری در شرکت هایی مانند فیسبوک، آمازون، اپل و مایکروسافت، فریب را تجربه نموده اند.اگر به نتایج این پژوهش استناد کنیم متوجه می شویم در واقع، 58 درصد از افرادی که در زمینه فناوری کار می نمایند از سندرم فریب رنج می برند.

یک پدیده روانی است که در آن افراد نمی توانند موفقیت هایشان را بپذیرند. بر خلاف آنکه شواهد بیرونی نشان می دهد که فرد با رقابت و کوشش به موفقیت رسیده اند خود فرد تصور می نماید که لیاقت موفقیت را ندارد و آنها کلاه بردارند. دلایل موفقیت خوش شانسی، زمان بندی یا نتیجه فریب دادن دیگران که آنها باهوش یا کوشش گر هستند در نظر گرفته گردیده و توسط خود فرد مورد پذیرش قرار نمی گیرد.

این سندرم نخستین بار توسط روانشناسان در سال 1978 مطرح شد. پژوهشگران این پدیده را به عنوان مسئله ای مؤثر برای زنانی تعریف کردند که با وجود صندلی تحصیلاتی و حرفه ای برجسته خود، مصر هستند که هیچ استعدادی ندارند و هر کسی را که غیر از این فکر می نماید، نادان می دانند. اما بسیاری از زنان موفق نسبت به اجرای خوب کار خود اضطراب دارند. تفاوت چگونه تعیین می گردد؟ افراد دارای سندرم فریب الگوهای تفکر خاصی دارند. الکساندرا لویت، نویسنده کتاب نقاط کور در این خصوص می گوید وقتی دچار این مشکل هستید حس می کنید که لیاقت موفقیت خود را ندارید، اینکه موفقیت های شما نتیجه شانس شماست یا اینکه در موقعیت خوب و در زمان خوب بوده اید، به جای اینکه به استعداد خود بیندیشید یا فکر می کنید که همچون فرد متقلبی هستید که در نهایت عدم صلاحیت شما تعیین خواهد شد.

اکنون به نظر می رسد گوگل یکی از شرکت هایی است که کمتر از دیگر شرکت های مشهور حوزه فناوری از سندرم تقلب رنج می برد.

اما نتایج یک مطالعه جدید که در مجله بین المللی علوم رفتاری منتشر شد نشان می دهد حدود 70 درصد از مردم حداقل در برهه ای از زندگی خود سندرم تقلب را تجربه نموده اند.

جدول پراکندگی سندرم فریب در شرکت های مطرح دنیا

این مطالعه جدید کشف نموده که 44 هزار کارمند مایکروسافت، 29 هزار کارمند آمازون، 11 هزر کارمند گوگل، 7 تا 8 هزار کارمند اوبر و فیس بوک و 6 هزار کارمند اپل،حداقل در برهه ای از زمان دچار این سندرم گردیده اند.

این پژوهش از 27 اوت 2018 تا 5 سپتامبر 2018 انجام گردیده است. هفتاد و دو درصد از کارکنان اکسپدیا می گویند که آنها سندرم فریب را تجربه نموده اند و این بالاترین نرخ پاسخ مثبت بین شرکت هایی است که حداقل 100 کارمند دارند با این وجود وضعیت اپل نیز بد نیست چرا که تنها 44.45 درصد کارکنان اپل سندرم فریب را تجربه نموده اند. این کمترین میزان در میان شرکت هایی است که حداقل 100 کارمند دارند.

بانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

منبع: انتخاب
انتشار: 15 شهریور 1400 بروزرسانی: 15 شهریور 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 2566

به "رشد چشمگیر سندرم فریب در غول های فناوری دنیا ، اپل کمترین و اکسپدیا بیشترین رکورد را ثبت نموده اند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رشد چشمگیر سندرم فریب در غول های فناوری دنیا ، اپل کمترین و اکسپدیا بیشترین رکورد را ثبت نموده اند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید